WIE & WAAROM

Deze weblog is van mij, Aranea!
 
Ik ben deze weblog gestart omdat ik mijn passie voor koken graag wil delen met anderen en wil laten zien dat iedereen kan koken! Als je wil, is alles mogelijk. Kleine keuken, grote groep personen,  kleine portemonnee, kerstdiner, traktatie, kids, weinig tijd of geen inspiratie. Het hoeft echt niet moeilijk te zijn! Inspiratie is echt zo gevonden! Soms kook je met vallen en opstaan, of een beetje hulp. Geeft niks! DURF TE KOKEN! Zo doe ik het ook. En geloof me, ik moet nog zoveel leren, maar dat is alleen maar een extra motivatie om aan een lekker recept te beginnen.
 
Ik ben opgegroeid in een familie waarin koken en dus lekker eten altijd al centraal heeft gestaan. Mijn Oostenrijkse oma bakte altijd al de beste Apfelstrudel, krokante schnitzels en zette een smeuïge aardappelsalade op tafel. Soep, koekjes, compote... alles was even lekker. Mijn moeder kookt heerlijk en is meester in goulash en knoedel, rozijnentulband en gehaktbrood met spek.
Je begrijpt het al, door op te groeien tussen al deze heerlijkheden, werd ik vanzelf besmet met het kookvirus. Daarbij heb ik een zus en vriendinnen die net zo graag en vol passie koken, dus logischerwijs zijn er vaak 'eet-avondjes', uitwisseling van recepten en komt elk gesprek vaak uiteindelijk weer op lekker eten. Ik zou t niet willen missen!
 
Ik hoop dat een ieder die deze weblog bezoekt geïnspireerd raakt om te koken!
Laten we als 'thuis-kok' ook de sterren van de hemel koken en recepten, tips en ideeën met elkaar delen om dit te bereiken!
 
HEB LEF. DURF TE KOKEN!


Geen opmerkingen: